Víkendové prenájmy

Máme pre Vás dobrý dôvod predĺžiť si víkend a urobiť si skvelý výlet.


Víkendový prenájom vozidla sa stal populárnou možnosťou pre mnohých, ktorí potrebujú prístup k automobilu na krátku dobu. Bez ohľadu na to, či plánujete výlet s rodinou alebo partiou, alebo jednoducho potrebujete nahradiť svoje vlastné vozidlo na určitý čas, existuje niekoľko výhod víkendového prenájmu vozidla:

1. Flexibilita: Z našej širokej ponuky vozidiel si vyberiete typ vozidla, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám a preferenciám. Bez ohľadu na to, či ide o auto na jazdu po meste, luxusné vozidlo pre výnimočný zážitok alebo veľké SUV pre rodinný výlet u nás si určite vyberiete to pravé.

2. Bez starostí: Keď si prenajímate vozidlo na víkend, nemusíte sa obávať o jeho údržbu. Všetky naše vozidlá sú málo jazdené, servisované a poistené. 

3. Testovanie: Víkendový prenájom vozidla vám poskytuje možnosť vyskúšať rôzne typy vozidiel pred tým, než sa rozhodnete kúpiť si vlastné auto. Môžete si vyskúšať rôzne značky a modely a zistiť, ktoré vozidlo vám najviac vyhovuje. To vám pomôže urobiť informované rozhodnutie pri nákupe nového vozidla.

4. Finančná výhoda: RentAuto víkendová ponuka je o niečo dlhšia ako víkend a oveľa výhodnejšie ako denná sadzba. To vám umožňuje ušetriť peniaze, ak potrebujete auto len na krátky čas. 

 

RentAuto víkend = Piatok (od 15:00) + sobota + nedeľa + pondelok (do 08:30), limit až 600 km.

 

Z atraktívnej ponuky vyberáme:

  • VW Taigo/ VW T-cross/ Škoda Kamiq - 80 €/ víkend
  • VW Arteon/ Škoda Superb - 130 €/ víkend
  • VW ID.4/ Škoda Enyaq - 160 €/ víkend
  • VW Caravelle - 160 €/ víkend

 

Neváhajte a kontaktujte nás telefonicky na +421905600500, emailom na rentauto@gabriel.sk alebo si vyklikajte nezáväznú rezerváciu.