Výnimočná udalosť? Prenajmite si vozidlo na svadbu.

Pripravujete sa na svoj veľký deň a plánujete každý detail?

Začnite jazdu spoločným životom štýlovo a s eleganciou. Vyberte si vozidlo na svadbu z ponuky vozidiel RentAuto.  

S vozidlom na svadbu od požičovne Rentauto získate:

Ohromujúci prvý dojem. Vozidlo na svadbu pridáva šmrnc a eleganciu k celej atmosfére, zdôrazňuje výnimočnosť vášho dňa a dodáva mu špeciálnu náladu.

Nezabudnuteľné svadobné fotografie s nádherným vozidlom v pozadí, ktoré budete s radosťou prehliadať aj po mnohých rokoch. Môžete si vybrať vozidlo, ktoré najlepšie vyjadruje váš štýl a osobnosť.

Svadobný deň je rušný, plný emócií. Svadobné vozidlo vám poskytne súkromie a pohodlie, kde sa môžete uvoľniť a na chvíľu sa vypnúť. Môžete sa sústrediť na seba a na to, čo práve prežívate, bez toho, aby ste sa starali o premávku alebo navigáciu.

Náš vozový park tvoria najnovšie modely a novinky značiek Volkswagen, Audi a Škoda, vrátane elektromobilov. Prenajaté autá sú vždy čisté, plne dotankované a v 100 % technickom stave. Nemusíte sa starať o údržbu, len si vychutnávať svoj deň.

Vyberte si z bohatej ponuky vozidiel z kategŕií business, premium, elektro a ak vás je viac, vyberte si z kategórie viacmiestne.

Náš tip.
Audi Q7 za 320 €  na RentAuto víkend = Piatok (od 15:00) + sobota + nedeľa + pondelok (do 08:30), limit až 600 km.

Neváhajte a kontaktujte nás telefonicky na +421905600500, emailom na rentauto@gabriel.sk alebo si vyklikajte nezáväznú rezerváciu.